marți, 18 februarie 2014

Mici sfaturi pentru mirese

Aranjamentele florale sunt esentiale pentru o nunta in egala masura ca si rochia de mireasa, tortul frumos decorat precum si verighetele personalizate. Atunci cand alegi florile pentru nunta ar trebui sa ai in vedere anotimpul in care are loc nunta, dar si faptul ca acestea trebuie sa fie in sintonie cu toate celelalte elemente decorative, si nu numai. Desi unele cupluri sunt indraznete atunci cand aleg florile pentru nunta, majoritatea opteaza pentru traditionalul si elegantul alb.
Inainte sa iei marea decizie este important sa te intrebi ce fel de mireasa esti. Preferi culorile vii si indraznete, sau vrei sa mergi pe un stil mai conventional si subtil conferit de trandafiri albi sau crini imperiali? In top 5 cele mai folosite flori in aranjamente florale de nunta se regasesc trandafirii, lalelele, crinii, hortensiile si bujorii. Un lucru bun in ceea ce priveste trandafirii este ca ii poti gasi tot anul, astfel incat nu trebuie sa-ti mai faci griji cu privire la anotimpul in care are loc nunta ta.
Mai jos gasesti cateva sfaturi referitoare la cele mai importante elemente florale, respectiv, buchetul de mireasa si aranjamentele florale pentru decorarea salii de restaurant.
Buchetul de mireasa
Daca vei avea rochia de culoare alb sau ivoire, nu vei avea probleme la alegerea culorilor pentru flori, intrucat orice culoare se va potrivi cu cea a rochiei de mireasa. Dar daca vei alege o rochie de mireasa de alta culoare, florile din buchetul de mireasa trebuie sa fie de aceeasi nuanta sau sa fie o culoare complementara, cu mar fi rosu cu verde, albastru cu portocaliu, violet cu galben, sau pur si simplu mergi pe culoarea alb. Florile din corsajele domnisoarelor de onoare trebuie de asemenea sa fie in tema cu rochia de mireasa si florile din buchetul miresei. In ceea ce priveste cocardele din flori naturale, acestea trebuie sa fie din floarea principala a buchetului de mireasa.
Aranjamente florale pentru sala
Aranjamentele florale pentru decorul restaurantului sunt reprezentate in principal de aranjamentul de prezidiu si aranjamentele pentru mesele invitatilor. De obicei masa de prezidiu este decorata cu un aranjament mai mare decat cel pentru mesele invitatilor si nu este inalt. Florile de pe celelalte mese nu trebuie sa impiedice invitatii sa se vada sau sa vorbeasca, prin urmare trebuie sa alegi fie un aranjament la baza, fie unul foarte inalt.
Aceste mici sfaturi ar trebui sa va fie de folos in alegerile pe care le veti face pentru ziua cea mare! Distractie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu